fbpx

Wil jij niet langer de werknemer zijn IN je bedrijf, maar de CEO VAN je bedrijf? De visionaire leider with a big bold mission?

It’s time to embrace your visionary nature!

Ontdek de weg naar meer vrijheid, een snellere groei en meer laser focus op de dingen die er écht toe doen. Ik neem je stap voor stap mee hoe jij dit op een snelle en eenvoudige manier kunt realiseren, zodat jij weer tijd krijgt om de dingen te doen die je het allerleukste vindt om te doen, waar je blij van wordt en waar je echt goed in bent. Werken en leven vanuit jouw zone of genius, zodat je impact maakt, grootse resultaten behaalt en bijdraagt aan een mooiere wereld!

12

Je verlangt naar meer vrijheid en een snellere groei, want nu verloopt alles zo ontzettend stroperig binnen je bedrijf…

Veel ondernemers hebben al een goedlopend bedrijf. Er worden mooie omzetten behaald, je werkt samen met de leukste klanten en je hebt inmiddels een mooi team om je heen verzameld. En toch knaagt er iets van binnen…

Want jij wilt graag door je groeiplafond heen breken op weg naar die 7-figure business ZONDER dat je nog meer taken op je bord krijgt. Je verlangt naar meer VRIJHEID en een SNELLERE groei, want nu verloopt alles zo ontzettend stroperig binnen je bedrijf…

Je wilt LASER focus op de dingen die er écht toe doen, die je dichter bij je einddoelen brengen. Want op dit moment voelt alles als een prioriteit, en als alles prioriteit is dan is eigenlijk niets meer prioriteit.

Hoe tof zou het zijn als je weer de TIJD hebt om de dingen te doen die je het allerleukste vindt om te doen, waar je blij van wordt en waar je écht goed in bent? Zoals content creëren, impact maken, reizen, jezelf ontwikkelen, misschien wel een boek schrijven, you name it!

Of meer tijd doorbrengen met je gezin, je familie of je vrienden zonder dat je die constante druk voelt van die eindeloze to do lijst die op je ligt te wachten?

Ben jij klaar om jezelf vrij te spelen?

Meld je nu aan voor de training

‘Vrijheid, Groei en Laser Focus: Jouw Succesvolle Strategische Reis’

Jouw investering is nu
geen 597,-
maar slechts 347,-

En krijg maar liefst 250,- korting!

exclusief btw

250,- korting? Waarom zoveel korting? Ik hoor het je denken 😉

Ja, waarom? Omdat ik deze nieuwe online training NET heb gelanceerd en het mijn missie is om zoveel mogelijk ondernemers te helpen de weg te vinden naar meer vrijheid, een snellere groei en meer laser focus op die dingen die er écht toe doen zodat zij impact kunnen maken, grootse resultaten kunnen behalen en de wereld een stukje mooier kunnen maken met behulp van hun eigen missie

Dagelijkse strubbelingen en uitdagingen die je vast niet vreemd zijn

Het runnen van een succesvol bedrijf brengt van tijd tot tijd de nodige uitdagingen met zich mee, en sommige strubbelingen keren zelfs dagelijks terug. Je herkent vast één of meerdere van de volgende situaties:
haute-stock-photography-subscription-the-study-collection-final-2

Het is overduidelijk, er moet iets veranderen.

Je wilt ook dat er iets verandert, en wel NU! Je bent deze situatie meer dan beu! Maar wat moet er dan veranderen? En hoe dan?

Geloof me, ik herken heel goed wat jij voelt. Jij bent namelijk niet de enige die dit zo ervaart. Met jou vele andere vrouwelijke changemakers! Want een big bold vision verwezenlijken in deze snel veranderende wereld is geen gemakkelijke opgave. Maar het is wel wat jij hier te doen hebt op aarde! 

Impact maken, grootse resultaten behalen en de wereld een stukje mooier maken voor de huidige generatie, én ook voor de generaties die na ons komen. Voor jouw kinderen, nichtjes of neefjes…

Dus niet opgeven, want ik kan je helpen!

online training

‘Vrijheid, Groei en Laser Focus: Jouw Succesvolle Strategische Reis’

In deze training leer ik je meer over hoe jij een business with ease kunt creëren en door kunt groeien naar die 7-figure business. Geen onrust, overwhelm en twijfel meer, maar MEER vrijheid, SNELLERE groei en meer LASER focus op dat wat je wilt bereiken. 

De training is volgens deelnemers ontzettend waardevol en verhelderend. Alles wat nu in je hoofd zit, komt op papier te staan inclusief een actieplan dat je direct kunt gaan opvolgen. It is the start of every successful business en het wordt 9 van de 10 keer gewoon overgeslagen!

Ik neem je aan de hand mee, zodat jij weet welke eerste stap jij kunt zetten in je bedrijf, en daarna de volgende, en de volgende, etc. Zodat jij op een eenvoudige en snelle manier, zonder overwhelm te ervaren, kunt toegroeien naar meer vrijheid, een snellere groei en meer laser focus in je bedrijf. 

Een business with ease waarbij je doorgroeit naar die 7-figure business zonder dat je nog meer taken op je bord krijgt. Alleen die dingen doen die je het allerleukste vindt om te doen, waar je blij van wordt en waar je écht goed in bent. 

Je energieniveau gaat OMHOOG, je hebt meer TIJD en AANDACHT voor je gezin, je familie en je vrienden en je voelt weer VERTROUWEN in de toekomst en groei van je bedrijf. 

Je maakt weer impact, behaalt grootse resultaten en je draagt bij aan een mooiere wereld.

Want dat is waarom je ooit je bedrijf bent gestart, toch? Remember? 

Niet om werknemer te zijn IN je eigen bedrijf, maar de CEO VAN je bedrijf, de visionair leider!

Dit is wat je gaat leren én toepassen binnen jouw eigen bedrijf:

"Changemakers are the visionaries who see the possibilities before they become obvious, the catalysts who spark transformation with passion and purpose."

- Chantal Nolte

Na het volgen van de training ‘Vrijheid, Groei en Laser Focus: Jouw Succesvolle Strategische Reis’ ben jij de visionaire leider van je bedrijf die:

Kristalhelder jouw big bold vision voor ogen heeft, weet hoe je deze visie werkelijkheid kan laten worden, en dit kan vertalen naar je team, zodat zij 100% aligned zijn met waar jij naartoe wilt gaan en hoe je daar gaat komen.

Een scherp beeld heeft van wat écht belangrijk is voor jouw bedrijf om een business with ease te creëren én om door je groeiplafond heen te breken op weg naar die 7-figure business.

De obstakels binnen je bedrijf kan identificeren en deze voor eens en voor altijd kan oplossen met als gevolg dat jij een snellere groei of expansie kan realiseren. Je hebt oog voor de kansen die zich voordoen en weet deze ook te pakken zonder dat het je meer werk oplevert.

Rust en vertrouwen ervaart én dat ook uitstraalt naar je teamleden en omgeving. Er is weer tijd en aandacht voor de dingen die er écht toe doen, en voor de mensen die er écht toe doen!

Een concreet actieplan heeft wat ervoor zorgt dat jij laser focus behoudt op de korte-, middellange- én langetermijnstrategie. Geen omwegen meer of short cuts die nergens toe leiden, maar laser focus op die stip aan de horizon.

Weet hoe je tijdig kan bijsturen en gemakkelijk beslissingen kan nemen in lijn met de kernwaarden van het bedrijf met als gevolg dat jij meer impact maakt, grootse resultaten behaalt en bijdraagt aan een mooiere wereld.

Hoe werkt het?

01

Je meldt je aan via één van de aanmeldbuttons op deze pagina.

Je rekent de training online af via iDeal of Bancontact. Binnen enkele minuten ontvang je een factuur en direct de logingegevens van de omgeving.

02

Na aanmelding ontvang je direct de inlogcodes in je inbox.

Je logt in via een secret link en je hebt direct toegang tot de bibliotheek op mijn website, waar je óók toegang hebt tot andere online producten die ik heb gemaakt om een business with ease te creëren. ÉN je krijgt toegang tot nieuwe online producten die ik creëer in het jaar dat je toegang hebt tot deze training. MEGA bonussen dus!

Over Chantal

Sinds begin 2021 ben ik werkzaam als gecertificeerd integrator.

Ik help vrouwelijke changemakers die werknemer zijn geworden binnen hun eigen bedrijf en die in de dagelijkse operatie zijn gezogen, die verlangen naar meer tijd en ruimte om volledig te stappen in hun zone of genius. Om die taken te doen die ze het allerleukste vinden om te doen, waar ze blij van worden én waar ze ook echt goed in zijn.

Dit doe ik door de managementtaken bij hen weg te nemen waaronder de aansturing van het team, en door hun bedrijf efficiënt te stroomlijnen waardoor er weer beweging ontstaat binnen hun bedrijf.

Met als resultaat dat deze changemakers in hun visionaire rol stappen, impact maken met hun visie in deze snel veranderende wereld, grootse resultaten behalen en bijdragen aan een mooiere wereld.

In de afgelopen 22 jaar heb ik de kwaliteiten die nodig zijn, en die ik altijd al had, voor het vervullen van de rol van integrator in verschillende opleidingen en functies verder ontwikkeld. Competenties, vaardigheden en werkervaring waar ik als integrator met ontzettend veel plezier en passie gebruik van maak. De rol van integrator is mij op ’t lijf geschreven!

"Clarity creates simplicity"

FAQ

Staat je vraag er niet bij? Stuur gerust een berichtje via onderstaande button en ik beantwoord je vraag graag.

Hoelang heb ik toegang tot de training?
Je behoudt een jaar toegang tot de training en het mooie is, de training staat in een bibliotheek die door mij wordt aangevuld met nieuwe producten zoals templates en e-books. Als je nu dus instapt, krijg je ook toegang tot alle bestaande én nieuwe online producten die ik creëer in het jaar dat je toegang hebt tot de training. Producten die bijdragen aan het creëren van een business with ease, waardoor jij meer vrijheid ervaart, een snellere groei realiseert en meer laser focus houdt op die doelen die er écht toe doen!

Jouw tijd is kostbaar. Dat realiseer ik mij heel goed. Daarom heb ik de training kort en bondig gehouden, zodat je geen tijd kwijt bent aan urenlang video’s kijken. Korte krachtige video’s die de kern bevatten, zodat jij direct aan de slag kan met het creëren van een business with ease. Er zit ook een werkboek bij wat ervoor zorgt dat je ook daadwerkelijk in actie komt. Want met alleen een video kijken kom je er niet. You have to show up and do the work!

De training is zo ingericht dat je een video bekijkt, de vragen beantwoordt in je werkboek en je het vervolgens direct implementeert in je bedrijf. Je hoeft dus niet eerst alle video’s te bekijken en het gehele werkboek te doorlopen. Nee, na de eerste video kun jij direct starten met een eerste stap zetten richting een bedrijf met momentum. Zeg nou eerlijk, die wetenschap geeft gelijk een gevoel van rust toch? Help is on the way!

Ja en nee. Huh? Wat bedoel je Chantal? Als mensen mij deze vraag stellen, dan voel ik gelijk afstel. Waarom zou je deze vraag überhaupt stellen? Want jij bent de situatie waarin je nu zit toch meer dan beu?! Jij wilt toch door je groeiplafond heen breken? Je wilt toch meer vrijheid ervaren, zodat je die dingen kunt doen die je het allerleukste vindt om te doen, waar je energie van krijgt en waar jouw skills liggen? Je wilt toch meer laser focus op de dingen die er écht toe doen? En niet meer de werknemer zijn in je eigen bedrijf, maar de CEO, de visionair leider? 

Dus ja, je kunt de training doorlopen op je eigen tempo. Je kunt er een jaar overdoen als je wilt, maar dan ga je niet bereiken waar je NU zo naar verlangt. Mijn advies aan jou is dan ook, houd het tempo hoog! Plan het bekijken van een video in in je agenda. Vervolgens beantwoord je de vragen in het werkboek en BAM, je bent klaar om de eerste verbetering door te voeren in je bedrijf. Niet afwachten, maar direct doorpakken. En dit in nog geen half uur tijd. Een half uur kun je ’s ochtends wel vrijmaken toch voordat je je dag begint? Je begint je dag dan gelijk vanuit de juiste energie! Een win-win situatie al zeg ik het zelf 😉

Hier kan ik kort over zijn. Ben jij de werknemer geworden binnen je eigen bedrijf in plaats van de CEO? Wil jij door je groeiplafond heen breken naar die 7-figure business? Verlang jij naar meer tijd om te doen wat je het allerleukste vindt, waar je écht goed in bent en wat jou energie geeft? Wil jij niet nog meer werk erbij hebben bij het zetten van stappen richting groei? Wil je een business with ease? En wil jij weer high vibes ervaren en meer tijd hebben voor je gezin, familie en vrienden? Dan is deze training geschikt voor jou. Without a doubt. 

“Een doel is een droom met een deadline.”