in één dag je volgende strategische stappen en actieplan helder

Strategiesessies voor ambitieuze changemakers en visionaire leiders, die weten dat het nog sneller en slimmer kan, alleen nog niet precies hoe.  

ineens gaat het hard met je bedrijf

Je aanbod verkoopt
beter dan ooit.

Je hebt het ene nieuwe business idee na het andere.

Je team breidt in
rap tempo uit.

wat wordt de volgende stap?

Het is fantastisch, en tegelijkertijd knaagt er ook iets. Want waar je eerst altijd het overzicht had, ben je het nu regelmatig kwijt. Welke taken liggen er ook alweer bij wie? Wat staat er de komende tijd op de planning? Wat wordt de volgende stap?

Nu red je het nog wel. Hier en daar spring je gewoon zelf nog een paar uur extra bij. Of je improviseert een beetje. Je bent immers ondernemer.

Maar je weet ook dat er op korte termijn meer structuur nodig is. Omdat je met een nieuw aanbod een nog grotere doelgroep wilt bereiken bijvoorbeeld, of er nog meer mensen bij komen in je team.

Hanneke Wessel

Life & Business coach | Oprichter VA school

sta jij op zo’n kruispunt in je bedrijf,
dan is een strategiesessie gemaakt voor jou

Na zo’n eendaagse sessie met mij weet jij precies

5

Waar nu de grootste kansen voor je bedrijf liggen

5

Waar het knelt

5

Met welke acties en prioriteiten jij je business de komende tijd verder laat groeien

Je zult ontdekken dat je volgende grote doorbraak vlak onder je neus ligt. Dat het veel simpeler is dan je nu denkt.

rust, focus en persoonlijke aandacht

Dat is misschien nog wel de grootste kracht van zo’n dag samen. Dat je door de rust, focus en persoonlijke aandacht weer met een heldere blik naar je bedrijf kunt kijken. Dat je even uit de rondjes stapt die je in je eigen hoofd al honderd keer gelopen hebt.

Je leert op zo’n dag geen one size fits all strategieën, maar ik kijk persoonlijk en op maat met je mee.

Ik geef je goudeerlijke feedback en waar nodig leg ik de vinger op de zere plek. Wat er ook maar nodig is om jou zo snel mogelijk naar je volgende level te helpen.

testimonials

“Chantal is een vrouw die weet waar ze het over heeft. Buiten het feit dat het een kundige en slimme vrouw is, is zij bovenal ontzettend liefdevol en vriendelijk in haar communicatie. Haar kracht zit hem in het zien van de ‘big picture’. Ze denkt mee en weet wat er nodig is om je bedrijf te laten groeien. Ze doet suggesties en schroomt niet om haar mening te delen hoe het nog beter kan. Ze is flexibel en staat altijd klaar. Ik ben haar zeer dankbaar. Mede dankzij Chantal is mijn bedrijf gegroeid.”

Eline Haex

Quantum Business Expert

“Wij zijn zeer gelukkig met Chantal, en wel hierom: Ze is slim en doortastend. Ze barst van de goede ideeën om onze organisatie gestroomlijnder in te richten, en voert die ideeën ook meteen uit. Ze neemt ons enorm veel werk uit handen, en stelt zelf voor om iets van ons over te nemen als ze ziet dat het ons boven het hoofd groeit. Ze kan fantastisch plannen en organiseren. Ze heeft een enorm netwerk waar wij als bedrijf van mogen meeprofiteren. En… ze is niet bang om vragen te stellen!”

Kirstin Plante

Expert in taalverwerving & taalonderwijs

boek je een strategiesessie dan krijg je

Z

Een online kennismaking en voorbereiding.

Z

Een dag lang mijn volledige persoonlijke aandacht.

Z

Een uitgebreide analyse van je business én een concreet actieplan waarmee je na onze sessie direct zelf aan de slag kunt.

Z

Een inspirerende, offline locatie voor optimale focus en creativiteit incl. fantastische catering.

Z

Mega veel energie, inspiratie én motivatie om de volgende stap te zetten in je bedrijf.

testimonial

“Chantal is een fijne samenwerkingspartner. Positief, flexibel en proactief. Als integrator luistert ze goed naar wat je behoeftes zijn en weet dit te vertalen naar de praktijk. Ze communiceert helder en durft kritisch te zijn wanneer dit nodig is.”

michelle de bruijn

Executive Coach

structuur, overzicht, planning, processen, versimpelen.

Niet de dingen waar jij als ondernemer om staat te springen. Jij wilt grote lijnen kunnen uitzetten. De creatieve visionair zijn. Je netwerk onderhouden. Met klanten in gesprek zijn over wat hen bezig houdt.

Ik vul je daar perfect in aan. Want mijn hart gaat wél sneller kloppen van die dingen. Al 17 jaar is dit mijn vak. Die ervaring en scherpe blik deel ik graag met jou.

dit is hét moment om even uit te zoomen en koers te bepalen.

Zo houd je zelf de regie, rust en het plezier in je business. Ongeacht wat er de komende tijd op je af komt. Laat de grote groei maar komen!

Heb je nog vragen, ben je benieuwd of het klikt met mij, of twijfel je of zo’n strategiesessie op dit moment echt is wat je bedrijf nodig heeft? Neem dan ook contact met me op. Dan spreken we elkaar snel even persoonlijk.