In gesprek over de samenwerking tussen visionair en integrator

In gesprek over de samenwerking tussen visionair en integrator

Onlangs namen Tess Keijzer van And Heart en ik een podcast op over onze samenwerking in de rollen van visionair en integrator. 

Tess en ik werken sinds maart 2022 met elkaar samen waarbij ik de strategisch partner ben naast Tess die alle management taken en de aansturing van het team van haar overneem, zodat Tess volledig in haar visionaire rol kan stappen en een thought leader kan zijn op het gebied van hartintelligentie en nieuw leiderschap. 

Werken met mij als integrator zorgt ervoor:

  • Dat Tess kan doen wat zij het allerliefste doet.
  • Met de juiste mensen om haar heen.
  • Tegelijkertijd een groot verschil kan maken in de wereld.
  • Waarbij zij financieel gecompenseerd wordt.
  • En ze tijd overhoudt voor andere passies. 

Het is een inspirerend gesprek geworden dat onze samenwerking op een diepere laag heeft verdiept. 

We praten over wat is een integrator en wat houdt deze rol precies in, en wanneer ben je een échte visionair? Over hoe deze vorm van samenwerken er nu uitziet, wat er goed gaat in onze samenwerking en waar onze krachten liggen ieder vanuit haar eigen rol. Maar we stellen ons ook kwetsbaar op en bespreken waar onze valkuilen liggen.

Verder leggen we de link naar Heart Leadership, de Heart Leader in front en de Heart Leader behind, waarbij onze samenwerking voelt als een dans. En we allebei op het juiste moment een stap naar voren of naar achteren doen om de ander te laten thriven. Zo brengen we het beste in elkaar naar boven met als resultaat maximale impact en het behalen van grootse resultaten.

Ben jij benieuwd naar deze manier van samenwerken? Laat je dan door ons inspireren en luister naar de And Heart podcast aflevering #117 ‘In gesprek met Chantal Nolte over de samenwerking als visionair en integrator’.

Ik ben heel benieuwd wat je van deze podcast aflevering vindt. Laat je het mij weten? Stuur een e-mail naar chantal@chantalnolte.nl of een DM op Instagram of LinkedIn

Is deze podcast aflevering interessant voor een changemaker in jouw netwerk? Deel deze dan gerust via één van onderstaande buttons.

Chantal Nolte - Dit is precies mijn kracht.

chantal. virtual general management

Ik ben gecertificeerd integrator en ik help ambitieuze changemakers bij het verwezenlijken van hun visie en missie, en bij het doorbreken van hun plafond. Dit doe ik door tijd, focus, headspace en de juiste mensen voor hen te regelen.

Ik heb de Integrator Excellence® opleiding van Share Business Management succesvol afgerond.

Heb je vragen of ben je benieuwd of ik de juiste persoon ben om naast je te lopen in jouw ondernemersreis? Neem dan contact met me op. Dan spreken we elkaar persoonlijk.