In gesprek over de samenwerking tussen visionair en integrator

Onlangs namen Tess Keijzer van And Heart en ik een podcast op over onze samenwerking in de rollen van visionair en integrator. 

Tess en ik werken sinds maart 2022 met elkaar samen waarbij ik de strategisch partner ben naast Tess die alle management taken en de aansturing van het team van haar overneem, zodat Tess volledig in haar visionaire rol kan stappen en een thought leader kan zijn op het gebied van hartintelligentie en nieuw leiderschap. 

Werken met mij als integrator zorgt ervoor:

  • Dat Tess kan doen wat zij het allerliefste doet.
  • Met de juiste mensen om haar heen.
  • Tegelijkertijd een groot verschil kan maken in de wereld.
  • Waarbij zij financieel gecompenseerd wordt.
  • En ze tijd overhoudt voor andere passies. 

Het is een inspirerend gesprek geworden dat onze samenwerking op een diepere laag heeft verdiept. 

We praten over wat is een integrator en wat houdt deze rol precies in, en wanneer ben je een échte visionair? Over hoe deze vorm van samenwerken er nu uitziet, wat er goed gaat in onze samenwerking en waar onze krachten liggen ieder vanuit haar eigen rol. Maar we stellen ons ook kwetsbaar op en bespreken waar onze valkuilen liggen.

Verder leggen we de link naar Heart Leadership, de Heart Leader in front en de Heart Leader behind, waarbij onze samenwerking voelt als een dans. En we allebei op het juiste moment een stap naar voren of naar achteren doen om de ander te laten thriven. Zo brengen we het beste in elkaar naar boven met als resultaat maximale impact en het behalen van grootse resultaten.

Ben jij benieuwd naar deze manier van samenwerken? Laat je dan door ons inspireren en luister naar de And Heart podcast aflevering #117 ‘In gesprek met Chantal Nolte over de samenwerking als visionair en integrator’.

Ik ben heel benieuwd wat je van deze podcast aflevering vindt. Laat je het mij weten? Stuur een e-mail naar chantal@chantalnolte.nl of een DM op Instagram of LinkedIn

Is deze podcast aflevering interessant voor een changemaker in jouw netwerk? Deel deze dan gerust via één van onderstaande buttons.

LinkedIn
WhatsApp
Email
Facebook

gratis e-book

De 6 essentiële elementen binnen je bedrijf voor meer vrijheid, groei en laser focus

In dit e-book neem ik je mee in de 6 essentiële elementen binnen je bedrijf die gezamenlijk zorgen voor meer vrijheid binnen én buiten je bedrijf, meer groei en/of expansie en meer laser focus op dat wat jij graag wilt bereiken. Je leert welke elementen dit zijn en hoe je ze kunt versterken binnen jouw bedrijf zodat er weer beweging ontstaat binnen je bedrijf. 

Dit e-book gaat de eerste stap zijn richting een business with ease waarmee je door je groeiplafond heenbreekt naar die 7-figure business zonder dat je nog meer taken op je ondernemersbord krijgt. Geen overwhelm, onrust en twijfel meer, maar vertrouwen in de groei en ontwikkeling van jouw bedrijf.