je business groeit. je team draait. jij hebt je handen vrij.

Ik regel het voor je, zonder dat het je kostbare tijd en energie kost.

hoe zou ‘t voor je zijn als

R

Jij niet meer verantwoordelijk bent voor de dagelijkse aansturing van je team?

R

Je iemand naast je hebt staan in je business die op hoog niveau met je mee kan denken? Die kritisch durft te zijn en je scherp houdt?

R

Het merendeel van de dingen die nu op jouw volle ondernemersbord liggen bij iemand anders neergelegd worden? Versimpeld? Of geautomatiseerd?

R

Jij je niet meer continu druk hoeft te maken over het behalen van bedrijfsdoelen, het stellen van de juiste prioriteiten en de voortgang?

R

Er rock solid en eenvoudige processen worden ingericht, zodat kostbare kennis behouden blijft, ook als mensen vertrekken.

Ik kan me zo voorstellen dat dit je als muziek in de oren klinkt. Want je bedrijf mag dan lekker lopen, er zit nog veel meer in. Dat weet je.

Maar hoe ga je dat realiseren? Waar haal je de tijd vandaan? Je werkt nu al weken van 40+ uur. Je komt met alle lopende zaken amper toe aan een fatsoenlijke lunch. Laat staan dat je een hele middag me-time neemt om dingen helder te krijgen.

dat kan heel anders

  Laat mij die heldere, eerlijke en ervaren blik voor je zijn.
  Laat mij je helpen om dit plafond te doorbreken.

  dit is namelijk precies mijn kracht

  $

  Laserscherp focussen op je bedrijfsdoelen. Lange én korte termijn.

  $

  Meedenken op strategisch en tactisch niveau

  $

  Aansturen van je team

  $

  Stroomlijnen van processen

  $

  Aanbrengen van structuur

  $

  Bewaken van de voortgang

  $

  Automatiseren en versimpelen

  Zie mij als de lijm tussen jou en je mensen. Als General Manager. Ik zorg ervoor dat je team dagelijks aangehaakt is op jouw visie en missie. Ook zorg ik ervoor dat ze alles hebben om hun werk succesvol en met plezier te kunnen doen.

  zodat jouw visie geen visie blijft, maar werkelijkheid wordt.

  Kun jij je weer ontspannen richten op jouw rol van leider en visionair. Heb je weer alle tijd om groots te dromen en je visie en creativiteit los te laten op de volgende grote stap.

  Of om regelmatig zorgeloos een paar dagen uit te checken, bij te tanken en de tijd te nemen voor je gezin, vrienden of de dingen die je heel erg leuk vindt. Hobby’s en reizen bijvoorbeeld.

  Zonder dat je daarmee concessies moet doen in je business.
  Die draait ondertussen als een geoliede machine door.

  het beste van onze samenwerking?

  Het kost jou nauwelijks extra tijd. Zodra we je doelen helder hebben spreken we elkaar één keer per week. Kort. Online. 

  In dat wekelijkse overleg zorgen we ervoor dat we scherp blijven op de doelen, en bespreken we eventuele issues, kansen of nieuwe ideeën. Hoe langer we met elkaar werken, hoe minder tijd we hiervoor nodig hebben en hoe sneller ik voor je aan de slag kan. 

  Z

  Heb jij die week een lege agenda en focustijd nodig?
  Regel ik.

  Z

  Is er meer mankracht nodig om een project van de grond te krijgen? Zorg ik voor.

  Z

  Moet er een lastig gesprek gevoerd worden met een teamlid? Komt goed.

  testimonial

  “Chantal is een echte aanpakker. Geef haar een opdracht en je bent er zeker van dat het gebeurt en ook nog veel beter en sneller dan je het zelf zou kunnen. Als je iemand als Chantal in je team hebt dan ben je verzekerd van rust en overzicht als ondernemer en naar mijn mening is dat het meest heerlijke gevoel dat je kunt ervaren. Zij is in staat om groot met je mee te denken en als sparringpartner te fungeren. Ik heb Chantal mogen ervaren als iemand die zowel praktische dingen voor je uit handen kan nemen, en daarnaast ook je team kan aansturen en met je mee kan denken over enorme groeimogelijkheden voor je bedrijf. Een topcombinatie van skills die je maar zelden tegenkomt. En dan heb ik nog niet eens gesproken over wat voor een fantastisch, warm en integer persoon ze is.”

  Kim Munnecom

  Law of Attraction expert en Businesscoach | Spreker | Podcaster

  samenwerking op maat

  Jouw samenwerking met mij is altijd op maat. Geen business is immers hetzelfde. In een eerste gesprek onderzoeken we samen wat jouw bedrijf nodig heeft.

  Op basis daarvan doe ik je een persoonlijk voorstel.

  Om samen echt mooie stappen te kunnen zetten werk ik met pakketten van 8, 12 of 16 uur per week. Welke optie het beste bij jou en je bedrijf past hangt van een aantal factoren af, waaronder de grootte van je team. Daar adviseer ik je eerlijk in.

  Na 6 maanden evalueren we en kijken we verder.
  Geen onnodige investeringen of verrassingen dus.

  gek op structuur, processen en systemen

  Met meer dan 17 jaar ervaring heb ik voor elk denkbaar vuur gestaan. Mij krijg je niet makkelijk gek. Hoe groot de chaos of onrust voor jouw gevoel ook is, ik heb het binnen no-time onder controle. 

  Het is wat ik het allerliefste doe. Ik ben gek op structuur, processen en systemen. Het aansturen en begeleiden van mensen. Kortom de dingen waar jouw ondernemershart niet sneller van gaat kloppen. Daar vul ik jou perfect in aan.

  wacht niet tot je 40+ uur in de week werken 60+ uur wordt.
  brand jezelf niet op.

  Jij met jouw brein, visie en ondernemersdroom bent de motor achter je bedrijf.
  Hoe beter je die helderheid en creativiteit nu beschermt, hoe groter de groei. Dat gun ik je.