fbpx

Een doel is droom met een deadline

Hoe scherper je focus op de doelen, hoe groter de dromen die jij kunt realiseren.

Om écht groot te worden met je bedrijf moet jij als ondernemer kunnen doen waar jij het beste in bent.

Jij moet de visionaire leider zijn. De grote denker. De creatieve geest. Krijg jij daar alle tijd en ruimte voor, dan is alles mogelijk. Miljoenen verdienen, nieuwe markten veroveren of internationaal gaan. Daar geloof ik in.

Het is essentieel dat jij als ambitieuze vrouwelijke changemaker zuinig op jezelf bent. Je wilt niet 40+ uur per week (blijven) werken. Taken op je bord houden die prima bij iemand anders kunnen liggen of geautomatiseerd kunnen worden. Lekt bij jou namelijk de energie eruit, volgt de rest in rap tempo. 

Ik ben er voor jou

Precies dat bewaken van jouw tijd, headspace en laserscherpe focus is mijn kwaliteit. Ik ben gek op structuur en overzicht. Op doelen stellen en plannen. Op het begeleiden van teams. Ik vul jou precies aan op die punten die jou energie kosten. 

Ik snap wat jij nodig hebt en denk moeiteloos met je mee. Ik heb aan een half woord genoeg, ben eerlijk en daadkrachtig, heb een goed stel hersens en ben een echte verbinder. Ik ben vindingrijk en kan als geen ander organiseren. ‘Nee of ‘kan niet’ bestaan niet voor mij. Is het niet linksom, gaan we plankgas rechtsom.

Integrator, mij op ‘t lijf geschreven

Stuk voor stuk kwaliteiten die ik altijd al had, en die ik de afgelopen 22 jaar in verschillende opleidingen en functies verder heb ontwikkeld. Na mijn studie Management, Economie & Recht werkte ik als relatiemanager in de uitzendbranche en was ik ruim 12 jaar lang de rechterhand van een vermogende familie. Zowel zakelijk als privé ontzorgde ik hen volledig. Van verjaardagsfeesten tot internationale verhuizingen. Ik draaide er mijn hand niet voor om. 

De afgelopen jaren ontdekte ik de kracht en de voordelen van online werken, en hielp ik diverse (online) ondernemers naar een simpeler en succesvoller bedrijf.

Competenties, vaardigheden en werkervaring waar ik als integrator met ontzettend veel plezier gebruik van maak. Deze rol is me op het lijf geschreven.

"Clarity creates simplicity"

"Hoe beter we elkaar leren kennen, hoe meer ik voor je kan betekenen."

Wat ik het mooiste vind aan dit vak is de relatie die je met elkaar aangaat. In die loyaliteit zit voor mij echt de kick. Dat ik je op een gegeven moment beter ken dan je eigen broekzak. Ik die dingen al voor je gefixt heb, voor jij er ook maar aan hebt kunnen denken.

Hoe beter we elkaar leren kennen, hoe meer ik voor je kan betekenen. Daarom kies ik bewust voor langetermijnsamenwerkingen. Ik wil niet alleen ‘even’ doelen stellen. Als jij samen met mij deadlines gaat zetten op je droom, wil ik er ook bij zijn als ‘ie werkelijkheid wordt!

Het kan zoveel sneller en simpeler

Heb jij zo’n grote droom met jouw bedrijf, maar heb je met alle dagelijkse rompslomp geen idee hoe je dat ooit voor elkaar kunt boksen? Dan spreek ik je heel graag snel. Want één ding durf ik je te beloven. Het kan veel sneller en simpeler dan jij nu denkt!

Laten we samenwerken

Je kunt op twee manieren met mij samenwerken:

Online training

Door in te stappen in de training ‘Vrijheid, Groei en Laser Focus: Jouw Succesvolle Strategische Reis’. In deze training neem ik je aan de hand mee, zodat je leert welke concrete stappen je moet zetten op weg naar een business with ease waarbij je meer vrijheid ervaart, een snellere groei realiseert en meer laser focus hebt op die dingen die er écht toe doen.

1:1 samenwerking

Ik werk 1:1 samen met vrouwelijke changemakers die een minimale jaaromzet hebben van 300K en die op zoek zijn naar iemand die op strategisch niveau dedicated naast hen kan staan in hun bedrijf, die de managementtaken van hen overneemt en de aansturing van het team. Vul direct dit formulier in om een match call aan te vragen.