fbpx

Dé oplossing voor jouw kopzorgen

Jij wilde je alleen bezighouden met de dingen die je echt leuk vindt. Je bent op dit moment vooral bezig met het aansturen en managen van je team. Dat was niet wat je voor ogen had toen je besloot te gaan voor groei binnen je onderneming.

Jij wilde je vooral focussen op datgene waarom je in de eerste plaats ondernemer bent geworden, namelijk creëren en impact maken.

En nu…

 • Voel je iedere dag je energie weglopen.
 • Maakt je hoofd overuren, ook tijdens je privé tijd.
 • Communiceren teamleden niet of nauwelijks met elkaar en weten ze van elkaar niet wie waarvoor verantwoordelijk is.
 • Worden doelen niet behaald of langzamer dan je graag wilt.
 • Heb je het idee dat het allemaal efficiënter kan.
 • Blijft de gewenste bedrijfsgroei achter.

te behalen resultaten

Wat als ik je nu vertel dat hier een oplossing voor is? Of beter gezegd, iemand dé oplossing voor is? Dat je op termijn onderstaande resultaten kunt behalen?

 • Een ontspannen en heldere mind.
 • Bruisend van energie en met plezier ondernemen.
 • Een high-performance team die je visie en doelen voor ogen heeft én verwezenlijkt.
 • Meer tijd doorbrengen met je familie en vrienden.
 • Er opnieuw beweging komt in je bedrijf
 • Een bedrijf waar de processen zijn gestroomlijnd en zoveel als mogelijk geautomatiseerd.

Hoe klinkt dit voor jou? Welk gevoel geeft het je?

de lijm tussen jou en het team

Dé oplossing voor jouw kopzorgen is het inhuren van een Integrator. Ik denk met je mee op strategisch niveau, behoud laserscherpe focus op je doelen en bewaak de voortgang op de planning. Ik stuur je team aan, stroomlijn de processen en breng structuur aan. Ik ben de lijm tussen je team en jijzelf.

Met passie, daadkracht en proactiviteit zorg ik samen met je team dat je doelen en dromen verwezenlijkt worden, zodat jij de tijd en de ruimte hebt om je missie te volbrengen!

Smaakt dit naar meer en wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Stuur mij dan een bericht. Dan plannen we een adviesgesprek in. Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op de issues die je niet meer terug wilt zien en zoomen we in op je wensen en verlangens voor je bedrijf. Na ons gesprek ervaar je meer rust en ontstaat er helderheid over de volgende te nemen stap naar een hoofd met minder kopzorgen.

Spreek ik je binnenkort?

LinkedIn
WhatsApp
Email
Facebook

gratis e-book

De 6 essentiële elementen binnen je bedrijf voor meer vrijheid, groei en laser focus

In dit e-book neem ik je mee in de 6 essentiële elementen binnen je bedrijf die gezamenlijk zorgen voor meer vrijheid binnen én buiten je bedrijf, meer groei en/of expansie en meer laser focus op dat wat jij graag wilt bereiken. Je leert welke elementen dit zijn en hoe je ze kunt versterken binnen jouw bedrijf zodat er weer beweging ontstaat binnen je bedrijf. 

Dit e-book gaat de eerste stap zijn richting een business with ease waarmee je door je groeiplafond heenbreekt naar die 7-figure business zonder dat je nog meer taken op je ondernemersbord krijgt. Geen overwhelm, onrust en twijfel meer, maar vertrouwen in de groei en ontwikkeling van jouw bedrijf.