Dé oplossing voor jouw kopzorgen

Dé oplossing voor jouw kopzorgen

Jij wilde je alleen bezighouden met de dingen die je echt leuk vindt. Je bent op dit moment vooral bezig met het aansturen en managen van je team. Dat was niet wat je voor ogen had toen je besloot te gaan voor groei binnen je onderneming.

Jij wilde je vooral focussen op datgene waarom je in de eerste plaats ondernemer bent geworden, namelijk creëren en impact maken.

En nu…

$

Voel je iedere dag je energie weglopen.

$

Maakt je hoofd overuren, ook tijdens je privé tijd.

$

Communiceren teamleden niet of nauwelijks met elkaar en weten ze van elkaar niet wie waarvoor verantwoordelijk is.

$

Worden doelen niet behaald of langzamer dan je graag wilt.

$

Heb je het idee dat het allemaal efficiënter kan.

$

Blijft de gewenste bedrijfsgroei achter.

te behalen resultaten

Wat als ik je nu vertel dat hier een oplossing voor is? Of beter gezegd, iemand dé oplossing voor is? Dat je op termijn onderstaande resultaten kunt behalen?

Z

Een ontspannen en heldere mind.

Z

Bruisend van energie en met plezier ondernemen.

Z

Een high-performance team die je visie en doelen voor ogen heeft én verwezenlijkt.

Z

Meer tijd doorbrengen met je familie en vrienden.

Z

Er opnieuw beweging komt in je bedrijf.

Z

Een bedrijf waar de processen zijn gestroomlijnd en zoveel als mogelijk geautomatiseerd.

Hoe klinkt dit voor jou? Welk gevoel geeft het je?

de lijm tussen jou en het team

Dé oplossing voor jouw kopzorgen is het inhuren van een Integrator. Ik denk met je mee op strategisch niveau, behoud laserscherpe focus op je doelen en bewaak de voortgang op de planning. Ik stuur je team aan, stroomlijn de processen en breng structuur aan. Ik ben de lijm tussen je team en jijzelf.

Met passie, daadkracht en proactiviteit zorg ik samen met je team dat je doelen en dromen verwezenlijkt worden, zodat jij de tijd en de ruimte hebt om je missie te volbrengen!

Smaakt dit naar meer en wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Stuur mij dan een bericht. Dan plannen we een adviesgesprek in. Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op de issues die je niet meer terug wilt zien en zoomen we in op je wensen en verlangens voor je bedrijf. Na ons gesprek ervaar je meer rust en ontstaat er helderheid over de volgende te nemen stap naar een hoofd met minder kopzorgen.

Spreek ik je binnenkort?

Chantal Nolte - Dit is precies mijn kracht.

chantal. virtual general management

Ik ben gecertificeerd integrator en ik help ambitieuze changemakers bij het verwezenlijken van hun visie en missie, en bij het doorbreken van hun plafond. Dit doe ik door tijd, focus, headspace en de juiste mensen voor hen te regelen.

Ik heb de Integrator Excellence® opleiding van Share Business Management succesvol afgerond.

Heb je vragen of ben je benieuwd of ik de juiste persoon ben om naast je te lopen in jouw ondernemersreis? Neem dan contact met me op. Dan spreken we elkaar persoonlijk.