een doel is een droom met een deadline

Hoe scherper je focus op de doelen, hoe groter de dromen die jij kunt realiseren.

Om écht groot te worden met je bedrijf moet jij als ondernemer kunnen doen waar jij het allerbeste in bent. Jij moet de visionaire leider zijn. De grote denker. De creatieve geest. Krijg jij daar alle tijd en ruimte voor, dan is alles mogelijk. Miljoenen verdienen, nieuwe markten veroveren of internationaal gaan. Daar geloof ik in. 

Het is essentieel dat jij als ambitieuze changemaker zuinig op jezelf bent. Je wilt niet 40+ uur per week (blijven) werken. Taken op je bord houden die prima bij iemand anders kunnen liggen of geautomatiseerd kunnen worden. Lekt bij jou namelijk de energie eruit, volgt de rest in rap tempo.

ik ben er voor jou

Precies dat bewaken van jouw tijd, headspace en laserscherpe focus is mijn kwaliteit. Ik ben gek op structuur en overzicht. Op doelen stellen en plannen. Op het begeleiden van teams. Ik vul jou precies aan op die punten die jou energie kosten.

Ik snap wat jij nodig hebt en denk moeiteloos met je mee. Ik heb aan een half woord genoeg, ben eerlijk en daadkrachtig, heb een goed stel hersens en ben een echte verbinder. Ik ben vindingrijk en kan als geen ander organiseren. ‘Nee of ‘kan niet’ bestaan niet voor mij. Is het niet linksom, gaan we plankgas rechtsom.

Stuk voor stuk kwaliteiten die ik altijd al had, en die ik de afgelopen 15 jaar in verschillende opleidingen en functies verder heb ontwikkeld. Na mijn studie Management, Economie & Recht werkte ik als relatiemanager in de uitzendbranche en was ik ruim 12 jaar lang de rechterhand van een vermogende familie. Zowel zakelijk als privé ontzorgde ik hen volledig. Van verjaardagsfeesten tot internationale verhuizingen. Ik draaide er mijn hand niet voor om.

De afgelopen jaren ontdekte ik de kracht en de voordelen van online werken, en hielp ik diverse (online) ondernemers naar een simpeler en succesvoller bedrijf.

Competenties, vaardigheden en werkervaring waar ik als Integrator met ontzettend veel plezier gebruik van maak. Deze rol is me op het lijf geschreven.

Stuk voor stuk kwaliteiten die ik altijd al had, en die ik de afgelopen 17 jaar in verschillende opleidingen en functies verder heb ontwikkeld. Na mijn studie Management, Economie & Recht werkte ik als relatiemanager in de uitzendbranche en was ik ruim 12 jaar lang de rechterhand van een vermogende familie. Zowel zakelijk als privé ontzorgde ik hen volledig. Van verjaardagsfeesten tot internationale verhuizingen. Ik draaide er mijn hand niet voor om.

De afgelopen jaren ontdekte ik de kracht en de voordelen van online werken, en hielp ik diverse (online) ondernemers naar een simpeler en succesvoller bedrijf.

Competenties, vaardigheden en werkervaring waar ik als integrator met ontzettend veel plezier gebruik van maak.
Deze rol is me op het lijf geschreven.

testimonial

“Chantal is de ‘intuitive rock on my side’. Ze is warm, scherp en echt degene die voor mij en in mijn bedrijf overzicht en focus behoudt. Zij is een krachtige sparringpartner en bewaakt de strategie die we samen hebben uitgezet. Ze zorgt ervoor dat de planning en operatie strak blijft en stuurt mijn team en onze samenwerkingspartners op een heldere en liefdevolle manier aan. Sinds ik Chantal als integrator in mijn bedrijf heb aangetrokken kan ik nog veel krachtiger in mijn visionair leiderschap gaan staan en de dingen doen die ik leuk vind en waar ik écht goed in ben.”

Tess Keijzer

heart intelligence expert | leadership coach & mentor | international speaker

de kick van de lange termijn

Wat ik het mooiste vind aan dit vak is de relatie die je met elkaar aangaat. In die loyaliteit zit voor mij echt de kick. Dat ik je op een gegeven moment beter ken dan je eigen broekzak. Ik dingen al voor je gefixt heb, voor jij er ook maar aan hebt kunnen denken.  

Hoe beter we elkaar leren kennen, hoe meer ik voor je kan betekenen. Daarom kies ik bewust voor langetermijnsamenwerkingen. Ik wil niet alleen ‘even’ doelen stellen. Als jij samen met mij deadlines gaat zetten op je droom, wil ik er ook bij zijn als ‘ie werkelijkheid wordt!

het kan zoveel sneller en simpeler

Heb jij zo’n grote droom met jouw bedrijf, maar heb je met alle dagelijkse rompslomp geen idee hoe je dat ooit voor elkaar kunt boksen? Dan spreek ik je heel graag snel.

Want één ding durf ik je te beloven. Het kan veel sneller en simpeler dan jij nu denkt.

Ik vertel je er binnenkort alles over.