fbpx

10 redenen waarom je wilt samenwerken met een Integrator

‘integrator – orgaan dat de verschillende componenten van iets coördineert en op elkaar afstemt’.

Dit is één van de definities die je vindt als je op het woord integrator zoekt. En deze definitie is juist als je hebt over de rol van Integrator die samenwerkt met een Visionair. Een Integrator zorgt er voor dat alle radartjes binnen een bedrijf soepel in elkaar overlopen en dat er tractie ontstaat. In mijn blog de 3 meest gestelde vragen aan een Integrator kun je lezen wat een Integrator is, wat een Integrator doet en wanneer je een Integrator nodig hebt.

Maar waarom zou je überhaupt willen samenwerken met een Integrator? Wat levert het jou op? Hieronder vind je 10 voordelen van de samenwerking met een Integrator.

  • Je behoudt focus op de langetermijndoelen. Die visie wordt nu toch echt werkelijkheid!
  • You get to stay in your Zone of Genius in plaats van in je Zone of Excellence. 
  • Je hebt nu eindelijk de tijd en de ruimte om je fantastische ideeën uit te werken. En er is iemand die je ideeën direct uitvoerbaar voor je maakt. 
  • Je bedrijf staat aan de achterkant als een huis zodat je kunt stappen in expansie.
  • Je kunt met een gerust hart op vakantie of vrij zijn, want je bedrijf draait moeiteloos door tijdens je afwezigheid.
  • Er is iemand die je scherp houdt en kritisch tegen je durft te zijn. Die je spiegelt bij patronen die je nu eindelijk wilt doorbreken. 
  • Je bedrijf wordt versimpeld en geautomatiseerd. Dit is een heerlijke situatie om vanuit te ondernemen. Het creëert rust, overzicht en structuur. 
  • Je voelt je niet meer eenzaam. It can be lonely at the top. Je hebt iemand om mee te sparren over je bedrijf op strategisch niveau.
  • Je mag volledig stappen in de rol van leider en visionair. Je mag groots dromen en creatief denken over de volgende grote stap, en hier is ook tijd voor! Deze tijd gaat niet ten koste van iets anders in je bedrijf.
  • Je kunt de aansturing van je team overlaten aan je Integrator. Je wordt niet langer vermoeid met operationele vragen. Jij mag je focussen op the big picture. Graag zelfs! Zodat we als team verder komen en impact kunnen maken in de wereld. 

Wil jij meer weten over de voordelen van samenwerken met een Integrator? Neem dan contact met mij op via chantal@chantalnolte.nl. Dan plannen we een ‘virtual coffee’ in en vertel ik je er graag meer over.

Of meld je aan voor mijn blogs via deze link en ontvang mijn volgende blog als eerste in je mailbox. Er is nog zoveel te vertellen over de rol van Integrator. Ik ben nog lang niet uitgepraat! 😉

LinkedIn
WhatsApp
Email
Facebook

gratis e-book

De 6 essentiële elementen binnen je bedrijf voor meer vrijheid, groei en laser focus

In dit e-book neem ik je mee in de 6 essentiële elementen binnen je bedrijf die gezamenlijk zorgen voor meer vrijheid binnen én buiten je bedrijf, meer groei en/of expansie en meer laser focus op dat wat jij graag wilt bereiken. Je leert welke elementen dit zijn en hoe je ze kunt versterken binnen jouw bedrijf zodat er weer beweging ontstaat binnen je bedrijf. 

Dit e-book gaat de eerste stap zijn richting een business with ease waarmee je door je groeiplafond heenbreekt naar die 7-figure business zonder dat je nog meer taken op je ondernemersbord krijgt. Geen overwhelm, onrust en twijfel meer, maar vertrouwen in de groei en ontwikkeling van jouw bedrijf.